Tiskové zprávy – Co je nového v Exapru

Exapro vydává tiskovou zprávu při jakékoli důležité události, expanzi nebo při aktuální novince v rámci průmyslového trhu, společnostech na něm a jeho expanzi. Většinou se jedná o krátký text zhodnocující dané téma. V případě, že jste novinář či blogger, neváhejte prosím vás kontaktovat, abychom mohli domluvit rozhovor s odpovídajícím zaměstnancem Exapra.

Poslední tisková zpráva:

07/2012 -Exapro, trh s ojetými průmyslovými stroji, se stává globálním - také díky boomu na americkém trhu
Jen pár měsíců po úspěšném otevření nových kanceláří v USA a Costa rice v roce 2011 on-line inzerce www.exapro.com použitých strojů zaznamenala značný úspěch i za Atlantikem (...)...

03/2011- Exapro spustilo novou verzi svého portálu s použitými stroji
Nedávno byla spuštěna již čtvrtá verze internetového tržiště s použitými stroji a strojním vybavením www.exapro.cz. Nové uživatelsky přívětivé rozhraní vylepšil (...)

Přechozí tisková zpráva:

Články v tisku – Napsali o Exapru

Pro přečtení článku nebo rozhovoru, klikněte na příslušný nadpis. Pokud hodláte něco publikovat o Exapru, dejte nám prosím vědět, abychom mohli vytvořit vhodný odkaz na Váš text.