popis
Stroj je řízen speciální elektronickou deskou, která umožňuje regulaci teploty tavení a temperování, funkce zapnutí/vypnutí a řízení "nočního cyklu".
Technologie kontinuálního temperování zahrnuje tři oddělené systémy: ohřev kapaliny (voda a potravinářský glykol), druhý stupeň, který reguluje teplotu temperační křivky (plyn) a konečný bod temperace (nebo předkrystalizace), čímž jsou zaručeny krátké časy a přesnost temperačního procesu.
Počítač umožňuje zvolit různé temperační křivky podle typu použité čokolády (hořká, mléčná, bílá).
Výměnu čokolády a snížení množství odpadu zajišťuje automatický systém zpětného chodu šneku a jeho demontáž.
PŘÍSLUŠENSTVÍ:
-Vozík formy
-Nakladač formy
-Dávkovací deska (tablety 80/100 g)
-Variátor rychlosti vozíku
-regulátor výkonu a tepla
-Šroubový variátor otáček
-Pneumatické dávkovací zařízení
TECHNICKÉ ÚDAJE
Předkrystalizační proces: 3stupňové kontinuální temperování Objem nádrže: 60 kg Systém dopravy čokolády: odnímatelný šnek Systém tavení: uzavřený okruh bain-marie (voda/potravinářský glykol) Produktivita: od 160 kg/h v závislosti na typu zpracování Průměrná spotřeba: Kw 3,3 Napětí 220 nebo 380 V/50 nebo 60 Hz/ třífázové Hmotnost: 360 kg
Upozorňujeme, že tento popis může být přeložen automaticky. Neváhejte nás kontaktovat v případě dotazů. Informace tohoto oznámení jsou pouze orientační. Naše společnost doporučuje před nákupem zkontrolovat podrobnosti u prodejce