Stroj na výrobu čokolády Katzama Automatic tempering machine 20 kg Žhavá nabídka

229 000 Kč

Udělat nabídku
Výrobce Katzama
Model Automatic tempering machine 20 kg
Rok 2022
Umístění stroje Španělsko ES
Kategorie Stroje na výrobu čokolády
Produktové číslo P250111027
Jazyk

Podrobné informace

-------------------
Hodin v provozu
Hodin pod proudem
Stav výborný
CE normy ---------
Status v produkci

popis

Profesionální automatické temperovací stroje KADZAMA s nádrží o objemu až 20 kg čokolády. Stejná funkčnost a design:

Spolehlivý analogový řídicí systém;
Vysoká rychlost rozpouštění čokolády;
Regulace průtoku čokolády pomocí praktického objemového dávkovače s pedálem;
Vestavěný chladicí systém;
Kompaktní;
Nízkonapěťový vibrační stůl je součástí dodávky.
Stroj je navržen tak, že čokoláda je vždy v předkrystalizovaném (temperovaném) stavu a cirkuluje ve smyčce. Teplota čokolády v nádrži je 45 °C. K ochlazení dochází v určitém bodě toku uvnitř stroje, čímž se vytvoří zárodek pro temperaci. Při výstupu ze stroje má čokoláda teplotu 31 °C. Za takových podmínek nemůže dojít k překrystalizování a stabilita čokolády je zachována.

Důležitou vlastností našich bankomatů je kovový šnek, který je na rozdíl od plastového pro výrobu čokolády bezpečnější a nevydává žádné extra příchutě ani pachy. Při hloubkovém čištění stroje není třeba šnek vyndávat, abyste mohli přejít na jiný typ čokolády (například z hořké na bílou).

Upozorňujeme, že tento popis může být přeložen automaticky. Neváhejte nás kontaktovat v případě dotazů. Informace tohoto oznámení jsou pouze orientační. Naše společnost doporučuje před nákupem zkontrolovat podrobnosti u prodejce


Typ klienta Koncový uživatel
Aktivní od 2025
Nabídek online 1
Poslední aktivita 11. ledna 2025

Popis

Profesionální automatické temperovací stroje KADZAMA s nádrží o objemu až 20 kg čokolády. Stejná funkčnost a design:

Spolehlivý analogový řídicí systém;
Vysoká rychlost rozpouštění čokolády;
Regulace průtoku čokolády pomocí praktického objemového dávkovače s pedálem;
Vestavěný chladicí systém;
Kompaktní;
Nízkonapěťový vibrační stůl je součástí dodávky.
Stroj je navržen tak, že čokoláda je vždy v předkrystalizovaném (temperovaném) stavu a cirkuluje ve smyčce. Teplota čokolády v nádrži je 45 °C. K ochlazení dochází v určitém bodě toku uvnitř stroje, čímž se vytvoří zárodek pro temperaci. Při výstupu ze stroje má čokoláda teplotu 31 °C. Za takových podmínek nemůže dojít k překrystalizování a stabilita čokolády je zachována.

Důležitou vlastností našich bankomatů je kovový šnek, který je na rozdíl od plastového pro výrobu čokolády bezpečnější a nevydává žádné extra příchutě ani pachy. Při hloubkovém čištění stroje není třeba šnek vyndávat, abyste mohli přejít na jiný typ čokolády (například z hořké na bílou).

Upozorňujeme, že tento popis může být přeložen automaticky. Neváhejte nás kontaktovat v případě dotazů. Informace tohoto oznámení jsou pouze orientační. Naše společnost doporučuje před nákupem zkontrolovat podrobnosti u prodejce


Podrobné informace

-------------------
Hodin v provozu
Hodin pod proudem
Stav výborný
CE normy ---------
Status v produkci

Informace o prodejci

Typ klienta Koncový uživatel
Aktivní od 2025
Nabídek online 1
Poslední aktivita 11. ledna 2025

Tady je nabídka podobných strojů

Stroj na výrobu čokolády Katzama Automatic tempering machine 20 kg