popis
Profesionální automatické temperovací stroje KADZAMA s nádrží o objemu až 20 kg čokolády. Stejná funkčnost a design:
Spolehlivý analogový řídicí systém;
Vysoká rychlost rozpouštění čokolády;
Regulace průtoku čokolády pomocí praktického objemového dávkovače s pedálem;
Vestavěný chladicí systém;
Kompaktní;
Nízkonapěťový vibrační stůl je součástí dodávky.
Stroj je navržen tak, že čokoláda je vždy v předkrystalizovaném (temperovaném) stavu a cirkuluje ve smyčce. Teplota čokolády v nádrži je 45 °C. K ochlazení dochází v určitém bodě toku uvnitř stroje, čímž se vytvoří zárodek pro temperaci. Při výstupu ze stroje má čokoláda teplotu 31 °C. Za takových podmínek nemůže dojít k překrystalizování a stabilita čokolády je zachována.
Důležitou vlastností našich bankomatů je kovový šnek, který je na rozdíl od plastového pro výrobu čokolády bezpečnější a nevydává žádné extra příchutě ani pachy. Při hloubkovém čištění stroje není třeba šnek vyndávat, abyste mohli přejít na jiný typ čokolády (například z hořké na bílou).
Upozorňujeme, že tento popis může být přeložen automaticky. Neváhejte nás kontaktovat v případě dotazů. Informace tohoto oznámení jsou pouze orientační. Naše společnost doporučuje před nákupem zkontrolovat podrobnosti u prodejce