Vysokokapacitní konzervárenská linka – „niko“ německo

1. Linka na výrobu pasterovaných konzerv ve sklenicích / plechovkách

2. Výrobce: “Niko”- Německo,

Nomenklatura produktů, které by jí mohly být vyrobeny, jsou:

3. Zelenina: rajčata, zelená/červená paprika, hrášek, lilek, okurky a houby – v marinádě a/nebo sterilované, různé druhy marinád, konzervy pro přímé použití.

4. Ovoce: džemy, marmelády a kompoty z různých druhů ovoce – třešně, broskve, jahody atd.

5. Výrobní kapacita: (zavařovací sklenice)

5 000 sklenic/h – okurky 3-6 cm 3 000 sklenic/h – okurky 6-9 cm
6 000 sklenic/h – na kulaté ovoce a zeleninu

2 - 3 000 sklenic/h pro předem zpracované ovoce a zeleninu

6. Obecně spotřebované zdroje na výrobu: napájení – 45 kWh

- pára – 2,5 t/h

3
- čistá voda – 10 m/h

2
- chladicí voda při pasierizaci – 10 m/h

3
- vzduch – 10 Nm /h

- tlak – 5 barů

2
- Linka se nachází ve 200 m .


7. Hlavní stroje jsou:

- Kalibrátor pro dimenzování řádkového materiálu – 7 tun/hod., 5 průměrů

- Otočný stůl pro podávání prázdných sklenic/plechovek.

- Stroj na oplachování sklenic

- Vysoce produktivní stroj pro plnění dodávaný s: vibračním veslem, stolem pro plnění, přepravou sklenic, pásem pro zpětný transport nestandardních výrobků a výtahem. 5 000 ks/h

- Nepřetržitě pracující pasterizační tunel 98℃, délka 19, 60m,

vstupní výkon 6 000 ks/h

Upozorňujeme, že tento popis může být přeložen automaticky. Neváhejte nás kontaktovat v případě dotazů. Informace tohoto oznámení jsou pouze orientační. Společnost Exapro doporučuje před nákupem zkontrolovat podrobnosti u prodejce

-------------------
Hodin v provozu 700 hodiny
Hodin pod proudem 700 hodiny
Stav téměř nový
CE normy ---------
Status zabalený
niko-gmbh-canning-line-complete-line-p240120009_2.pdf Stáhnout
Typ klienta Uživatel - velké společnosti
Aktivní od 2018
Nabídek online 1
Poslední aktivita 13. května 2024

Popis

Vysokokapacitní konzervárenská linka – „niko“ německo

1. Linka na výrobu pasterovaných konzerv ve sklenicích / plechovkách

2. Výrobce: “Niko”- Německo,

Nomenklatura produktů, které by jí mohly být vyrobeny, jsou:

3. Zelenina: rajčata, zelená/červená paprika, hrášek, lilek, okurky a houby – v marinádě a/nebo sterilované, různé druhy marinád, konzervy pro přímé použití.

4. Ovoce: džemy, marmelády a kompoty z různých druhů ovoce – třešně, broskve, jahody atd.

5. Výrobní kapacita: (zavařovací sklenice)

5 000 sklenic/h – okurky 3-6 cm 3 000 sklenic/h – okurky 6-9 cm
6 000 sklenic/h – na kulaté ovoce a zeleninu

2 - 3 000 sklenic/h pro předem zpracované ovoce a zeleninu

6. Obecně spotřebované zdroje na výrobu: napájení – 45 kWh

- pára – 2,5 t/h

3
- čistá voda – 10 m/h

2
- chladicí voda při pasierizaci – 10 m/h

3
- vzduch – 10 Nm /h

- tlak – 5 barů

2
- Linka se nachází ve 200 m .


7. Hlavní stroje jsou:

- Kalibrátor pro dimenzování řádkového materiálu – 7 tun/hod., 5 průměrů

- Otočný stůl pro podávání prázdných sklenic/plechovek.

- Stroj na oplachování sklenic

- Vysoce produktivní stroj pro plnění dodávaný s: vibračním veslem, stolem pro plnění, přepravou sklenic, pásem pro zpětný transport nestandardních výrobků a výtahem. 5 000 ks/h

- Nepřetržitě pracující pasterizační tunel 98℃, délka 19, 60m,

vstupní výkon 6 000 ks/h

Upozorňujeme, že tento popis může být přeložen automaticky. Neváhejte nás kontaktovat v případě dotazů. Informace tohoto oznámení jsou pouze orientační. Společnost Exapro doporučuje před nákupem zkontrolovat podrobnosti u prodejce


Podrobné informace

-------------------
Hodin v provozu 700 hodiny
Hodin pod proudem 700 hodiny
Stav téměř nový
CE normy ---------
Status zabalený

Informace o prodejci

Typ klienta Uživatel - velké společnosti
Aktivní od 2018
Nabídek online 1
Poslední aktivita 13. května 2024

Tady je nabídka podobných strojů

Pasterizační stroj Niko Canning complete line