Zobrazeno 1 - 20 z 63
Rok: 1999
Vysokokapacitní konzervárenská linka – „niko“ německo 1. Linka na výrobu pasterovaných konzerv ve sklenicích / plechovkách 2. Výrobce: “Niko”- Německo, Nomenklatura produktů, které by jí mohly být vyrobeny, jsou: 3. Zelenina: rajčata, zelená/červená paprika, hrášek, lilek, okurky a houby – v marinádě a/nebo sterilované, různé druhy marinád, konzervy pro přímé použití. 4. Ovoce: džemy, marmelády a kompoty z různých druhů …Rok: 2011
Prodáváme deskový paster určený pro výrobu jogurtů nebo kysaného mléka. Skutečný výkon: 750 L/H Pasterizační teplota: 80°C Doba komorování: 3 minuty Vyhřívání 2 elektrickými odpory Rok 2011 Značka ELECREMRok: 1997
Výrobce APV TYP / Rok 35 / 1997 Kapacita 8000 Kg /h Pracovní tlak 16 bar Maximální pracovní teplota 95 *C Pivní pasterizátor - Tepelný výměníkRok: 2010
Castiglioni cv-400-5 výtahová pasterizace a ovládací skříňka velmi dobrý stav, pracoval pouze 2 roky Budapešť Video uvedené na internetu bylo pořízeno v listopadu, než jsme jej přivezli z výrobní haly. Ve skladu není plyn, je tam elektřina, ale nevím, jestli bude stačit 220 voltů.Rok: 2024
Společnost Pstrągowski je výrobcem nerezových tunelových pasterů. Naše zařízení slouží k mikrobiologické konzervaci piva, džusů a pěn v obalech. Výrobky balené v plechovkách, lahvích, sklenicích a sáčcích jsou pasterizovány. Tunelový paster s kapacitou 3000 lahví/h: Pasterizační teplota: 70 stupňů Počet komor: 8 Spotřeba elektrické energie: 12kW Ovládání: automatické Výměníky tepla: deskové Děláme také individuální objednávky a pasterizátory s jinými kapacitami.Rok: 2001
Maximání teplota | 130 ° |
---|
Kapacita L/h | 6000 |
---|