Použité stroje na výrobu čokolády 200








Stroj na výrobu čokolády Nagema, Promet Tempering machine Nagema +80 cm Enrober + piping (stainless)

Rok: 2015

Enrober (s potrubím a čerpadly.) Model: OC-800 Výrobní číslo: 121/2015 Věk: 7 let Nemá zabudovanou temperaci, takže pod strojem je nádrž a čokoláda se odčerpává do nádrže a pak znovu do temperovacího stroje a do enroberu. Použili jsme pouze na vrchní nátěr. Nejsem si jistý spodní vrstvou. Pracovní šířka je 80 cm. Chladicí tunel není součástí dodávky. Temperovací stroj - …





Stroj na výrobu čokolády Chocolate production machine 80kg

Rok: 2021

Prodám 80kg kontinuální temperovací stroj v bain-marie s krycím pásem, nikdy nepoužitý. Stroj byl používán pouze 1 rok.



Stroj na výrobu čokolády SELMI BEAN TO BAR B

Rok: 2020

Výrobní linka čokolády SELMI od roku 2020 BEAN TO BAR B Perfektní funkční stav. Jako nový. Používaný pouze 8 měsíců, poté skladován z důvodu bankovního sporu. Datum roku 2020. Mnoho dalších fotografií na vyžádání. Sada BEAN TO BAR B se skládá ze 6 strojů: - selmi Roaster 106 : pekáč - mlýnek selmi : mlýnek na přeměnu sušeného ovoce na …

Stroj na výrobu čokolády Fryma MS-50

Rok: 2000

Vertikální kuličkový mlýn " Obsah 9.8 L Výkon 150 - 1000 L / h Rozměry skříní 520 x 300 mm s mechanickým utěsněním, pracovní tlak 2,5 bar s dvojitým pláštěm Rotor s dvojitým pláštěm, pracovní tlak 2,0 bar Max. Teplota 80 stupňů Motor 55,0 KW, 400/690 V (Ex) Č. 75439/00 Rok výstavby 2000 se spínačem Požadavek místa 2.1 x 1.0 …



Stroj na výrobu čokolády Fryma MS-18

Rok: 1998

Vertikální kuličkový mlýn "mlýn CoBall" Obsah 1.1 nerezová rychlovarná konvice Výkon 20-60 Ltr / Hr (barva a lak) s mechanickým utěsněním, pracovní tlak 2,5 bar s dvojitým pláštěm, pracovní tlak 2,0 bar, max. Teplota 80 stupňů Rozměry skříní 205 x 135 mm Motor 7,5 KW, 380 - 420 V s čerpadlem STEILMEL, motorem 0,25 KW, plynule měnitelným pohonem, postavený na …