Zobrazeno 1 - 20 z 27
Rok:
Tento chladič oplatkových knih se používá k ochlazení krému mezi knihami oplatek předtím, než vstoupí do řezacího stroje. Chladicí jednotka je chladicí systém navržený pro práci v nepřetržitém pracovním cyklu. Funkce: pouzdro z nerezové oceli Převodový motor pohání řetěz nesoucí přihrádky na oplatkové knihy chlazení pomocí výměníků tepla a ventilátorů uvnitř chladicí věže a chlazení kompresor venku řízená teplota chladicího …Rok:
Závod ITALO DANIONI je speciálně vhodný pro dosažení vysokého mletí s tepelně citlivými nebo mastnými produkty. Ventilační mlecí účinek je zde umocněn na maximum díky velkým lopatkám tohoto rotoru. Ve skutečnosti proudící vzduch mlecí komory, díky velmi vysoké obvodové rychlosti (dokonce více než 120 metrů/s) a speciálnímu tvaru rotoru, dochází k velmi intenzivním a efektivním nárazovým výsledkům, které umožňují získat …Rok:
Ruffinatti Continuous Cooling Drum typ RCT100 Představují nejúčinnější, nejkompaktnější a pracnější řešení pro chlazení všech typů karamelů a karamelů. RCT.100 a RCT.150 jsou stroje s obsluhou, doporučené pro operace od 200 do 500 kg za hodinu, kde se dávkový přenos provádí ručně. Kapacita cca 200 kg/hod. Rozměr stroje 180x170x180 cm.Rok:
Tento nově navržený automat se používá k vytahování vařeného cukru na teflonem ošetřeném, chlazeném vodorovném stole. Postup: Dvě teflonem upravená chlazená ramena, která se otáčejí v kruhu v pravém úhlu k pracovní ploše, táhnou materiál. Tato ramena se při zapnutí stroje zanoří do cukrové hmoty a ze středu stolu se vynoří třetí, zatahovací rameno, které samotnou hmotu drží. Otáčející se …Rok:
RŮŽE- THEEGARTEN ZÁVOD FWT-F1 Dávkový válec a stroj na úpravu velikosti lan Velikostní limity FWT F1 Délka 15-40 mm 15-120 mm Šířka 12-25 mm 15-30 mm Tloušťka 6-16 mm 6-30 mm Výstup max 600 Maximálně 240Rok:
Model Single Arm. Stav Repasovaný Kapacita 1000 litrů. Rozměr střeva 110x90x120 cm.Rok:
Stroj na tažení cukru TZ.40 Tento nově navržený automat se používá k vytahování vařeného cukru na teflonem ošetřeném, chlazeném vodorovném stole. Postup: Dvě teflonem upravená chlazená ramena, která se otáčejí v kruhu v pravém úhlu k pracovní ploše, táhnou materiál. Tato ramena se při zapnutí stroje zanoří do cukrové hmoty a ze středu stolu se vynoří třetí, zatahovací rameno, které …Rok:
Stroj na recyklaci šrotu mlýnek na cukroví Drtič šrotu typ CR1000 Stroj na recyklaci cukroví Kapacita cca 1000 kg/hod.Rok:
Tvarování bubnu ve tvaru pečené čokolády Použití tvarování čokoládové koule Sada pro tvar koule o průměru 15 mm Šířka bubnu 60 mm Průměr bubnu 30 mmRok:
Comeck Ball Gum Line K vytvoření gumy ve tvaru koule 1-Extruder Mazzoni 2- Comeck Balling Machine Kapacita závisí na velikosti vašich kusůRok:
Rudolph Scheffuss řezačka mincí Používá se k řezání žvýkačky do tvaru mince S 8 řeznými hlavamiRok:
Výrobce Eurowrap Použití Gum Mixer Kapacita Přibl. 200 kgRok:
Extrudér WLS typ KM4 je vhodný pro výrobu žvýkaček a měkkých bonbónů, ať už se jedná o pevné nebo středově plněné, kulaté nebo ploché provazy. Vytlačovací hlava může být vybavena tryskami pro lana, profily nebo plechy s nastavitelnou tloušťkou Jak je však znázorněno na obrázcích, je na svém místě umístěna kulatá hlava lana se středovou výplní. Technická data: Vybaveno dvěma …Rok:
Mazzoni jednošnekový extruder s podávacím válcem Dobré pro list nebo ploché lano Použití Extruder pro měkké bonbóny nebo žvýkačky. Kapacita 300 až 500 kg za hodinu. v závislosti na velikosti a tvaru lana Průměr šroubu 13 cm Pohon motoru 4kwRok:
Werner DZ Arm Mixer DZ ramenový mixér na žvýkačky Dvouplášťový kapacita cca. 50 až 80 kg na dávku Mechanické naklápěníRok: 1964
Šířovač lan Bosch 65D Tento provazový třídič slouží k plně automatickému vypřádání a zmenšování dávek cukru s vysokou teplotou varu, se středem nebo bez něj, pruhovaný nebo hladký, tažený nebo obyčejný. Tlusté lano, vycházející z dávkovacího válce, je nabíráno lankovým třídičem a vedeno přes 4 stupně lankových třídičů. První 2 stupně mají samostatný motor a měnič. Hlava kalibru lana je …Rok:
Baker Perkins Apv Depositor je formička na cukroví s flexibilními formami je kontinuální depozitář pro nízko vařené sladkosti Včetně karamelů, karamelů, fondánových krémů a fondánových krémů. Vkladatel může vložit dvě barvy nebo jeden výstřel jedné barvy Po uložení forem projděte 13metrovým chladicím tunelem, než budou vypuštěnyRok:
Šířovač lan Bosch 65D Tento provazový třídič slouží k plně automatickému vypřádání a zmenšování dávek cukru s vysokou teplotou varu, se středem i bez něj, pruhovaný nebo hladký, tažený nebo obyčejný. Tlusté lano, vycházející z dávkovacího válce, je nabíráno kleštěm lana a vedeno přes 5 stupňů lankových třídičů, první 2 stupně mají samostatný motor a invertor. Hlava kalibru lana je …Rok:
Šířovač lan Bosch 165A Tento provazový třídič slouží k plně automatickému vypřádání a dimenzování dávek vysoko vroucího cukru, se středem nebo bez něj, pruhované nebo hladké, stažené nebo obyčejné. Tlusté lano, vycházející z dávkovacího válce, je nabíráno kleštěm lana a vedeno přes 5 stupňů lankových třídičů, první 2 stupně mají samostatný motor a invertor. Hlava kalibru lana je ovládána jiným …Rok:
Použití: Chlazení plochých lízátek Užitná šířka: 80 cm Délka: 610 cm Vybaveno vzduchovým dmychadlem