Konšovací stroj / čokoládový konšovač selmi conca 400 od roku 2020

Dobrý pracovní stav.
Kompletní s manuálem.

Čokoládový konšovací stroj. Pro odstranění nežádoucích těkavých kyselin z bobové až tabulky čokolády.
Základní prvek při dokončení procesu transformace čokolády, protože zlepšuje aromatické profily čokolády Bean to Bar vyrobené v předchozích fázích výroby díky
použití jednopůvodních bobů nebo kakaových směsí, které také eliminují negativní "kyselost" a jakoukoli zbytkovou vlhkost.
Míchadlo umístěné ve středu vyhřívané kádě je zodpovědné za nepřetržité míchání čokolády, okysličování, aby se získala homogenní, bezchybná směs v cyklu 8/12.
Nové modely CONCA 200 a 400 jsou dále vylepšeny o nový systém míchání čokolády, a to díky inovativnímu inerciálnímu rotačnímu systému, který kromě obvyklé rotace míchadla provádí i druhou současnou orbitální rotaci,
druhá současná orbitální rotace je přidána na konec kontejnmentové nádoby.
Rychlost a způsob konšování se tak zvýší, aby se získal konečný produkt s nesrovnatelnými aromatickými tóny.
Program ošetření může být operátorem přizpůsoben. Dotykový displej umístěný na přední straně stroje má čtyři odlišné fáze: čas, teplotu, intenzitu emulze a okysličení pomocí proměnného proudu vzduchu.

Elektrické specifikace:
400 V třífázový - 50 Hz
Instalovaný výkon:
5 Kw - 16 A - 5 pólů
Kapacita nádrže
350 kg
Celkové rozměry:
h. 1370 mm, Š. 950 mm, H. 960 mm
S otevřeným víkem:
h. 1815 mm
S otevřeným víkem a čokoládovou hubicí vpravo: l. 1075 mm

Upozorňujeme, že tento popis může být přeložen automaticky. Neváhejte nás kontaktovat v případě dotazů. Informace tohoto oznámení jsou pouze orientační. Společnost Exapro doporučuje před nákupem zkontrolovat podrobnosti u prodejce

-------------------
Délka x šířka x výška 1370,0 × 950,0 × 960,0
Hmotnost 350 kg
Hodin v provozu
Hodin pod proudem
Stav dobrý
CE normy ano
Status k prohlédnutí
Typ klienta Dealer
Aktivní od 2015
Nabídek online 57
Poslední aktivita 22. září 2023

Popis

Konšovací stroj / čokoládový konšovač selmi conca 400 od roku 2020

Dobrý pracovní stav.
Kompletní s manuálem.

Čokoládový konšovací stroj. Pro odstranění nežádoucích těkavých kyselin z bobové až tabulky čokolády.
Základní prvek při dokončení procesu transformace čokolády, protože zlepšuje aromatické profily čokolády Bean to Bar vyrobené v předchozích fázích výroby díky
použití jednopůvodních bobů nebo kakaových směsí, které také eliminují negativní "kyselost" a jakoukoli zbytkovou vlhkost.
Míchadlo umístěné ve středu vyhřívané kádě je zodpovědné za nepřetržité míchání čokolády, okysličování, aby se získala homogenní, bezchybná směs v cyklu 8/12.
Nové modely CONCA 200 a 400 jsou dále vylepšeny o nový systém míchání čokolády, a to díky inovativnímu inerciálnímu rotačnímu systému, který kromě obvyklé rotace míchadla provádí i druhou současnou orbitální rotaci,
druhá současná orbitální rotace je přidána na konec kontejnmentové nádoby.
Rychlost a způsob konšování se tak zvýší, aby se získal konečný produkt s nesrovnatelnými aromatickými tóny.
Program ošetření může být operátorem přizpůsoben. Dotykový displej umístěný na přední straně stroje má čtyři odlišné fáze: čas, teplotu, intenzitu emulze a okysličení pomocí proměnného proudu vzduchu.

Elektrické specifikace:
400 V třífázový - 50 Hz
Instalovaný výkon:
5 Kw - 16 A - 5 pólů
Kapacita nádrže
350 kg
Celkové rozměry:
h. 1370 mm, Š. 950 mm, H. 960 mm
S otevřeným víkem:
h. 1815 mm
S otevřeným víkem a čokoládovou hubicí vpravo: l. 1075 mm

Upozorňujeme, že tento popis může být přeložen automaticky. Neváhejte nás kontaktovat v případě dotazů. Informace tohoto oznámení jsou pouze orientační. Společnost Exapro doporučuje před nákupem zkontrolovat podrobnosti u prodejce


Podrobné informace

-------------------
Délka x šířka x výška 1370,0 × 950,0 × 960,0
Hmotnost 350 kg
Hodin v provozu
Hodin pod proudem
Stav dobrý
CE normy ano
Status k prohlédnutí

Informace o prodejci

Typ klienta Dealer
Aktivní od 2015
Nabídek online 57
Poslední aktivita 22. září 2023

Tady je nabídka podobných strojů

Stroj na výrobu čokolády Selmi conca 400