Stroj na výrobu čokolády SELMI Roaster, Winnower, Grinder, Micron, Conche, Vibro, Atemperadora, COMPRESOR Ověřený prodejce Nizký počet hodin v provozu

Cena na vyžádání

Udělat nabídku
Výrobce SELMI
Model Roaster, Winnower, Grinder, Micron, Conche, Vibro, Atemperadora, COMPRESOR
Rok 2022
Umístění stroje Francie FR
Kategorie Stroje na výrobu čokolády
Produktové číslo P230906025
Jazyk

Podrobné informace

Pracovní šířka 2000 mm
Chladící systém Ano
-------------------
Hmotnost 200 kg
Hodin v provozu 90 hodiny
Hodin pod proudem 15 hodiny
Stav téměř nový
CE normy ---------
Status k prohlédnutí

popis

SELMI, SHELLER
MODEL CONCA 60

SELMI,
SHELLER
MODEL VÍTĚZ,

SELMI, FILTR
VIBRO MODEL SIEVER

SELMI, MILL
MODEL BRUSKY

SELMI, RAFINÁŘ
MODEL MICRON 25

SELMI,
TEMPERATOR
MODEL PLUS EX

Jaké stroje tvoří řadu SELMI BEAN TO BAR?
pražírna
Bean to Bar Line Patent systému Roaster Vertiflow. Pražení kakaových bobů
Aventador Drtič a separátor pražených skořápek kakaových bobů, redukující produkt na kousky
Bruska
Mlýnek na výrobu kakaové hmoty.
Mikron
Zušlechťovač koulí pro zpřesnění receptury na čokoládu
skořápka
Eliminuje negativní kyselost a zbytkovou vlhkost pro zvýraznění aromatických profilů vyrobené čokolády.
vibruji
Síto a konečný automatický filtr pro odstranění nečistot vnesených během procesu
temperovač
Temperovací stroj na čokoládu s odnímatelným šroubovým čerpadlem a digitálním ovládacím panelem.

Upozorňujeme, že tento popis může být přeložen automaticky. Neváhejte nás kontaktovat v případě dotazů. Informace tohoto oznámení jsou pouze orientační. Naše společnost doporučuje před nákupem zkontrolovat podrobnosti u prodejce


selmi-roaster-winnower-grinder-micron-conche-vibro-atemperadora-compresor-p230906025_1.pdf Stáhnout
Typ klienta Soukromá osoba
Aktivní od 2023
Nabídek online 1
Poslední aktivita 20. září 2024

Popis

SELMI, SHELLER
MODEL CONCA 60

SELMI,
SHELLER
MODEL VÍTĚZ,

SELMI, FILTR
VIBRO MODEL SIEVER

SELMI, MILL
MODEL BRUSKY

SELMI, RAFINÁŘ
MODEL MICRON 25

SELMI,
TEMPERATOR
MODEL PLUS EX

Jaké stroje tvoří řadu SELMI BEAN TO BAR?
pražírna
Bean to Bar Line Patent systému Roaster Vertiflow. Pražení kakaových bobů
Aventador Drtič a separátor pražených skořápek kakaových bobů, redukující produkt na kousky
Bruska
Mlýnek na výrobu kakaové hmoty.
Mikron
Zušlechťovač koulí pro zpřesnění receptury na čokoládu
skořápka
Eliminuje negativní kyselost a zbytkovou vlhkost pro zvýraznění aromatických profilů vyrobené čokolády.
vibruji
Síto a konečný automatický filtr pro odstranění nečistot vnesených během procesu
temperovač
Temperovací stroj na čokoládu s odnímatelným šroubovým čerpadlem a digitálním ovládacím panelem.

Upozorňujeme, že tento popis může být přeložen automaticky. Neváhejte nás kontaktovat v případě dotazů. Informace tohoto oznámení jsou pouze orientační. Naše společnost doporučuje před nákupem zkontrolovat podrobnosti u prodejce


Podrobné informace

Pracovní šířka 2000 mm
Chladící systém Ano
-------------------
Hmotnost 200 kg
Hodin v provozu 90 hodiny
Hodin pod proudem 15 hodiny
Stav téměř nový
CE normy ---------
Status k prohlédnutí

Informace o prodejci

Typ klienta Soukromá osoba
Aktivní od 2023
Nabídek online 1
Poslední aktivita 20. září 2024

Tady je nabídka podobných strojů

Stroj na výrobu čokolády SELMI Roaster, Winnower, Grinder, Micron, Conche, Vibro, Atemperadora, COMPRESOR