Výrobce sepamatic
Model sepamatic 410
Rok 2002
Umístění stroje Polsko PL
Kategorie Stahovací a porcovácí stroje
Produktové číslo P211004032

343 000,00 Kč

Kontaktujte prodejce

Máte ten samý stroj na prodej?

Inzerujte jej zdarma

Začněte prodávat

Informace o prodejci

Typ klienta Soukromá osoba
Aktivní od 2021
Nabídek online 1
Poslední aktivita 25. listopadu 2021

Podrobné informace

-------------------
Délka x šířka x výška 180,0 × 75,0 × 135,0
Hmotnost 300 kg
Hodin v provozu 2000 hodiny
Hodin pod proudem
Stav dobrý
CE normy ---------
Status zabalený

Popis

Oddělovač pásu SEPAMATIC 410 má jednoduchou konstrukci. Vyrobeno z nerezové oceli, vysoce kvalitních termoplastů a dalších materiálů schválených v potravinářském průmyslu - usnadňuje čištění. Perforované obrazovky, které lze změnit během několika sekund, jsou zárukou optimálních výsledků.

V závislosti na jejich perforaci je lze použít pro:

drcená těla, krky a další kostní prvky zbývající po krájení kuřete nebo krůty - 1,3 mm
zůstává po krájení kuřete, čištění po hydraulickém separátoru - 3 mm
krůtí paličky, získání jednoho ze tří hovězích - 5 mm
Aby byla zajištěna přesná kontrola kvality procesu průmyslové výroby uzenin - s přihlédnutím k přirozeně kolísající kvalitě masa - je SEPAmatic 410 vybaven ručním podavačem, který je nezbytný z výrobních i ekonomických důvodů. Základní verze SEPAmatic 410 se načítá ručně, ale jak se zvyšuje množství zpracovaného masa, lze ji rozšířit tak, aby fungovala jako plně automatický systém.

SEPAmatic 410 je v souladu s německým a mezinárodním potravinovým právem. Pásový oddělovač vám umožňuje udržovat vysoké výrobní standardy, které jsou neoddělitelně spjaty s výrobou syrové uzeniny. Maso zpracované společností SEPAmatic má zrnitou konzistenci ve formě hrubého mletého masa, což vám umožňuje získat vysoce kvalitní produkt.



Princip fungování je jednoduchý:

nezpracované maso je přepravováno do děrovaného bubnu pružným drticím pásem z polyuretanu, který je vysoce odolný proti opotřebení
rostoucí tlak tlačí měkké maso skrz otvory do bubnu
současně jsou větší a tvrdší části, jako jsou šlachy, chrupavky atd. drženy mimo buben a odstraňovány škrabkami
Díky optimalizované struktuře zařízení si maso zachovává svou přirozenou, vláknitou strukturu, protože se nijak neohřívá, nemle nebo nestrouhá.

Upozorňujeme, že tento popis může být přeložen automaticky. Neváhejte nás kontaktovat v případě dotazů. Informace tohoto oznámení jsou pouze orientační. Společnost Exapro doporučuje před nákupem zkontrolovat podrobnosti u prodejce

Jak Exapro funguje?

Používání Exapra je velmi snadné, zde je, jak to funguje

Tady je nabídka podobných strojů

Kontaktujte prodejce

Tuto stránku je také možné zobrazit v angličtině
This page also exists in English