popis
Mlýnky a míchačky SVIAC vyráběné ve Francii (oblast Paříže, ex Kustner) umožňují získat čokoládovou pastu během jediné operace.
Jednokrokový proces: vložte kakaové boby, cukr a kakaové máslo; stroj se postará o mletí a konšování, dokud není dosaženo dokonalé jemnosti a struktury.
Tyto stroje jsou univerzální mlýnky, které umožňují vyrábět čokoládu z pražených a drcených kakaových bobů.
Kapacita: 4 modely, které vyhovují vašemu rozsahu výroby:
40 kg , 200 kg , 600 kg , 1100 kg .
Regulace intenzity mletí a teploty v nádrži během výroby.
Nádrž mlýnku je dvouplášťová nádrž, uvnitř které cirkuluje chladicí nebo topná voda.
Automatický provoz a výrobní předpis znamenají, že stroj lze nechat běžet přes noc.
Jemnosti 20 mikronů se dosáhne za 6 hodin mletí;
Kompaktní rozměry: Nahrazuje čtyři samostatné stroje jedinou jednotkou, ideální pro začínající i zkušené výrobce čokolády.
Nízká počáteční investice: Zjednodušte náklady na vybavení a uspořádání továrny.
Upozorňujeme, že tento popis může být přeložen automaticky. Neváhejte nás kontaktovat v případě dotazů. Informace tohoto oznámení jsou pouze orientační. Naše společnost doporučuje před nákupem zkontrolovat podrobnosti u prodejce